Meille töihin

Etsimme myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisia huippuporukkaamme mukaan. Ota yhteyttä!

Sopisitko meille Kingiläiseksi?

Kiinnostaisiko sinua työskennellä BURGER KING® -ravintolassa Neste K Pukaron Paronilla? Koulutamme ja palkkaamme energistä porukkaa Kingiin porukkaamme! Etsimme myös kokenutta vuoropäällikköä.

Ravintolatyöntekijänä perehdytämme sinut BURGER KING® -maailmaan, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta, koulutamme ja perehdytämme sinut. Ainoastaan toivomme sinulta hyvää asennetta ja halua työskennellä ruuanlaiton parissa.

Mikäli kuitenkin sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta, sinulta löytyy asennetta ja esimieskokemusta, voisit myös olla etsimämme tuleva vuoropäällikkö! Testaa voisitko olla sopiva tekijä meille ja jätä hakemus!

Sopisitko meille keittiömestariksi?

Etsimme energiseen joukkoomme Keittiömestaria Neste K Pukaron Paroniin! Pukaron Paroni on legendaarinen matka-asema, joka sijaitsee Lapinjärvellä valtatie 6:n varrella 30 km päässä Kouvolasta. Valmistaudumme rajoituksien jälkeiseen uuteen nousuun ja haemme joukkoomme energistä keittiömestaria ja tiimipelaajaa, jolla on näyttöjä tuloksellisesta keittiötoiminnan johtamisesta.

Keittiömestarina huolehdit kokonaisuudesta, johon kuuluvat aamiainen-, lounas-, a la carte-, ja ryhmäruokailut. Sinulla on tarvittava alan koulutus ja hallitset tehokkaan toiminnan sekä laadun hallinnan keittiön eri osa-alueilla.

Tarjoamme Sinulle innostavan ja haastavan työtehtävän, joko kokoaikaisena tai sesonkityönä, tilanteen mukaan. Autamme tarvittaessa myös asunnon järjestämisessä. Tee testi ja jätä hakemus!

Start typing and press Enter to search