Raukkaudesta parempaan ruokaan ja palveluun.

Neste K Pukaron Paroni on legendaarinen matka-asema, joka sijaitsee Lapinjärvellä valtatie 6:n varrella 30 km päässä Kouvolasta, Pukarossa.

Uusi kauppias Janne Halinen aloitti Pukaron Paronissa helmikuussa 2023 tavoitteenaan nostaa tuote- ja palvelutasoa entuudestaan laadukkaammaksi ja siten myös tehdä Pukaron Paronista yksi Itä-Uudenmaan maamerkeistä ja matkailukohteista ympäri vuoden.

Pukaron Paronilla on myös tuntuva työllistävä vaikutus. Henkilöstöä on noin 25 työntekijää, mutta sesonkiaikoina heitä voi olla puolet enemmän. Kauppias rekrytoi ja kouluttaa aktiivisesti uutta henkilöstöä, kuten esimerkiksi nuorta sukupolvea BURGER KING® -ravintolaan.

”On tärkeää että pystymme tarjota nuorille osaajille mahdollisuuden päästä työelämään mukaan. Koulutamme BURGER KING® -ravintolaamme hyviä tyyppejä, joilla on ruoan laitto lähellä sydäntä. Uskon että henkilökunnan hyvinvointi ja tyytyväisyys välittyy myös asiakkaille”.

Pukaron Paronin nimen juuret vievät 80-luvulle saakka, kun sillloisen kauppiaan yrittäjähenkinen äiti ehdotti nimeä ”Pukaron Paroni” ja nimi onkin säilynyt näihin päiviin saakka.

Start typing and press Enter to search